Kookworkshops, Japanse keuken, Ibiza, MoleculeR, moleculair, moderne keuken

Kookworkshops

Wil je je verdiepen in een bepaalde keuken en de technieken en de smaken ervan jezelf eigen maken?
Sushi & Sashimi? Modern moluculair? Ibiza style? of Klassiek Frans?
Breng een groep bij elkaar van minimaal 6 personen en wordt een internationale Sjef! Of sluit aan bij een kookworkshop voor open inschrijving. Klik op de reserveer knop bovenin en je ziet de agenda.
Mail of bel me gerust bij vragen!

Verloop van de workshop

Jullie worden gastvrij ontvangen met een lekker kopje koffie, thee of misschien liever een glaasje bubbles, wijntje of vers getapt Warsteiner pilsje?

We stellen ons aan jullie voor en bespreken het verloop van de avond. We leggen de werking van de keuken uit, hoe het werkt met de drankjes en waar de toilet is.

Dan bespreken we het menu van de workshop, worden de groepjes verdeeld. Je krijgt een SjefWaardig schort voor en dan gaan we aan de slag!

De Sjef van de avond helpt jullie actief mee in het bereiden van de gerechten, doet de lastige dingen voor (bv snijtechnieken en vis fileren) en helpt jullie met het opmaken van de borden.

Jullie eten gezamenlijk de gerechten aan de gezellige grote tafels. De makers leggen uit wat ze bereid hebben en wat ze leuk vonden om te doen.

Na het gezamenlijk genieten van je gerecht ruim je je werkplek weer op. De afwas wordt door ons gedaan dus daar heb je geen omkijken naar.

Wanneer alle gerechten genuttigd zijn nemen we afscheid van elkaar met de belofte zeker thuis de gerechten nog eens te maken.

kookworkshops

We maken het je graag lastig om te kiezen... Daarom hebben we een groot aanbod in kookworkshops. Voedselallergieën of dieetwensen kunnen uiteraard ingepast worden. 

kookworkshops

Ibiza style

Que tal?
De smaak van het witte eiland! Verse vis, gamba's, mals rundvlees en veel verschillende groente bereidingen. Lekker en gezond voor de happy lifestyle van Ibiza! De smaken van de Middellandse zee gecombineerd met het verre Oosten, MediterrAsian!
52,50 per persoon.


Indonesische rijsttafel

Selamat siang!
Ga met je groep van minimaal 8 personen een voortreffelijke rijsttafel maken. Nasi kuning, daging rendang, gulai ajam, kerrie telor, tempeh, acar ketimoen, satay ayam en nog veel meer!
Uiteraard met verse kruiden en specerijen zoals laos, djahe en kunjit.
Selamat makan!
52,50 per persoon inclusief tafelwater.


High Tea

Goodday!
Geniet je zo van een gezellige high tea? Dan gaan jullie die maken met een groepje van minimaal 6 personen. 
Scones, muffins, sandwiches, vers fruit, clotted cream en uiteraard onbeperkt koffie en thee.
Middag programma van 15:00 tot 18:00
39,50 per persoon


Klassiek Frans

Bonjour!
De klassieke Franse keuken is wereldwijd geliefd vanwege de rijke smaken en mooie ingrediënten. Afhankelijk van het seizoen maken jullie een heerlijk 4 gangen menu. Denk aan Coq au vin, Illes flottantes, salade tiede de magret de canard fume. We laten ons inspireren door het seizoen! 52,50 per persoon.

Bella italia

Antipasta,pasta, primo, secundo e dolce!
Haal je vakantieherinneringen weer op of kijk alvast vooruit naar een heerlijke tijd in het land van de goede smaak!
Carpaccio,verse pasta, zeebaars in zoutkorst, involtini en natuurlijk tiramisu.
Kom genieten voor 52,50 per persoon.

Big green egg

Wordt een echte BBQ sjef op het original Big Green Egg!
Zelf gehakt draaien van het beste biologische rund en varkensvlees voor moinkballs en burgers. Prachtige flanksteak van blaarkop rund! Zelf je BBQ sauce brouwen uiteraard met een slok bourbon erin!
Dus geen groene en oranje lapjes meer voor jou!
52,50 per persoon.
Tip: Vaderdag cadeau!

Molecule R

Ontdek de geheimen van de moderne moleculaire keuken. We gebruiken hiervoor de gebruiksvriendelijke producten van MoleculeR. Schuim, gel, spaghetti enzovoorts. Spelen met smaken en structuren. Een modern 4 gangen menu met 4 consumpties. Inclusief een compleet MoleculeR startpakket om thuis aan de slag te gaan t.w.v. €49.50.
89,50 per persoon.


Mediterrane hapjes

Je gaat de lekkerste gerechtjes maken van de landen rondom de Middellandse Zee. Mezze, tapas, antipasta,paella, mezedes, churros etc..
Dus Spanje, Palestina, Griekenland, Italië alle smaken komen aan bod!
52,50 per persoon


sushi&sashimi

Krijg de Japanse kunst van sushi en sashimi onder de knie. We maken de bekende vormen sushi zoals maki, nigiri, tamago, handroll, california roll en sashimi en tataki van vis en vlees. En de bijgerechten zoals wakame en edamame.
Je leert rijst koken en op smaak brengen, snij technieken, vis fileren en presentatie technieken.
52,50 per persoon

nieuwe hollandse keuken

Smaken van vroeger, ingrediënten die we ons hele leven al kennen, of misschien vergeten zijn?
Maar dan naar deze tijd gebracht, nieuwe bereidingswijzen, moderne presentatie technieken.
52,50 per persoon.