Ons aanbod

Krijg het SjefWaardig koken onder de knie zoals jij het wilt.
Bij Culinair Centrum Sjefwaardig vind je voor elk wat wils. We gebruiken alleen de beste biologische en lokale ingrediënten voor een eclectisch en memorabel menu. Bekijk hieronder onze mogelijkheden, en kom zeker terug voor een culinaire topbeleving.

Kookworkshop   vanaf €45 p.p.

Met je groep ga je een heerlijk 3 of 4 gangen diner, uitgebreid met een amuse en een friandise, bereiden van SjefWaardige kwaliteit. Uiteraard onder begeleiding van een ervaren Sjefkok. We werken met zo veel mogelijk biologische en regionale ingrediënten. Je leert de tips and tricks van de Sjef hoe je verrukkelijke gerechten kunt maken om de show te stelen thuis. 
Inclusief  tafelwater en afsluitend koffie en thee met lekkers. Uiteraard krijg je de recepten mee in een mooi magazine. Op afspraak vanaf 6 personen tot maximaal 16 personen. Aanvang 18:30 einde 22:00

Kookclub       €39,50 p.p.

Wordt je lid van de kookclub dan ga je 5 x per half jaar met een groep aan de slag om een SjefWaardig 4 gangen menu te maken . Uiteraard onder begeleiding van de Sjef en de afwas wordt voor jullie gedaan! 
Gezellig samen koken en je grenzen verleggen. Je creëert gerechten boven je verwachting. Koffie of thee bij aanvang en afsluiting inbegrepen, net als tafelwater. Consumpties reken je aan het einde van de avond af. Aanvang 18:30 einde 22:00 

Diner     vanaf €39,50 p.p.

Wil je met je gezelschap een besloten diner bij ons geven? Wij verzorgen het graag en goed voor je. Vanaf 8 tot 30 personen verzorgen we een fantastische avond met verrukkelijke gerechten. We serveren een amuse, vervolgens een 4 gangen menu met biologische en regionale specialiteiten. Afsluitend koffie of thee met friandises. 

Online boeken

Boek direct via onze website. Kies in de agenda jouw moment en maak een account aan. Na je reservering neem ik contact met je op om de details door te spreken.