Ons aanbod

paella big green egg workshop kopen kookles kookworkshop teambuilding

Krijg het SjefWaardig koken onder de knie zoals jij het wilt.
Bij Culinair Centrum Sjefwaardig vind je voor elk wat wils. We gebruiken alleen de beste biologische en lokale ingrediënten voor een eclectisch en memorabel menu. Bekijk hieronder onze mogelijkheden, en kom zeker terug voor een culinaire topbeleving.

Kookworkshop   vanaf €50 p.p.

Met je groep ga je een heerlijk 3 of 4 gangen diner, uitgebreid met een amuse en een friandise, bereiden van SjefWaardige kwaliteit. Uiteraard onder begeleiding van een ervaren Sjefkok. We werken met zo veel mogelijk biologische en regionale ingrediënten. Je leert de tips and tricks van de Sjef hoe je verrukkelijke gerechten kunt maken om de show te stelen thuis. 
Inclusief  tafelwater. Uiteraard mailen we je de recepten! Op afspraak vanaf 6 personen tot maximaal 12 personen. Aanvang 18:30 einde 22:00

Kookclub       €42,50 p.p.

Wordt je lid van de kookclub dan ga je 5 x per half jaar met een groep aan de slag om een SjefWaardig 4 gangen menu te maken . Uiteraard onder begeleiding van de Sjef en de afwas wordt voor jullie gedaan! 
Gezellig samen koken en je grenzen verleggen. Je creëert gerechten boven je verwachting. Koffie of thee bij aanvang inbegrepen, net als tafelwater. Consumpties reken je aan het einde van de avond af. Aanvang 18:30 einde 22:00 

Sjef's table  vanaf €36,50 p.p.

Wil je met je gezelschap een besloten diner bij ons geven? Wij verzorgen het graag en goed voor je. Vanaf 12 tot 30 personen verzorgen we een fantastische avond met verrukkelijke gerechten. We serveren vers brood met boter, een verrassende amuse, vervolgens een 3 gangen menu met biologische en regionale specialiteiten.

Of 
Schuif aan bij de Sjef's Table restaurant. 

 
Een kindermenu kan natuurlijk, maar bel of mail even vooraf om ook voor de koters een heerlijk menu te verzorgen.
Heb je een voedselallergie? Neem dan alsjeblieft ook even vooraf contact op.

Donderdag, vrijdag en zaterdag te reserveren vanaf 17:30 en zondag vanaf 15:00.
Zondagmiddag gezellig met de kinderen komen eten? Wil je voor de kinderen een ander menu? Neem gerust contact op, we leggen de koters ook graag in de watten!